Hotline: +420 511 189 990
czsk

STRACCIATELLA KOPEČKOVÁ ZMRZLINA

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Kombinace husté, jemné sněhově bílé smetany a kousků hořké čokolády je jemná a sladce křupavá zároveň. Název pochází z italského slova stracciato, což doslovně znamená roztrhaný na kusy. A tato zmrzlina je jednou z nejtradičnějších chutí slunné Itálie

Ingredience

  • 2 litry studeného mléka
  • 400g cukru
  • 300ml smetany
  • 1 celé vejce
  • 100g čokolády rozdrcené na drobné části

Postup

V jednom litru mléka dobře rozmíchejte všechny zbylé ingredience kromě čokolády a za občasného míchání zvolna přiveďte k varu. Poté přidejte zbylý litr mléka, znovu zamíchejte a přelijte do stroje na kopečkovou zmrzlinu. Přístroj už spolehlivě udělá veškerou práci za vás.

Vyrobený smetanový základ vložte do nádoby na zmrzlinu a promíchejte s kousky čokolády, které v čistě bílé zmrzlině vytvoří jedinečnou mozaiku.

Tip

Zkuste zmrzlinu s příchutí Stracciatella použít do pohárů namísto jednoduché smetanové nebo klasické vanilkové zmrzliny. Společně s jedním druhem ovoce vytvoří chuťově zajímavou kombinaci všech použitých ingrediencí.

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Aktualita

PřijďtePřijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2024

Jako každý rok jsme si pro vás připravili několik prezentací novinek po ČR i SK.