Hotline: +420 511 189 990info@frigomat.cz

Pastery

Pastery ve třech kategoriích, na míru malému i velkému podnikání

I nejmenší paster je stále výrobkem nekompromisní kvality Frigomat

Paster MIX8

Paster MIX8
  • stolní model
  • nejmenší paster
  • pouze vařič
  • elektronicky řízený

Více informací

Pastéry PEB LCD

Pastéry PEB LCD
  • elektronický řízené
  • LCD, český jazyk
  • nízká i vysoká past.
  • integrované recepty

Více informací

Pastery PEB

Pastery PEB
  • ekonomická varianta
  • elektronický řízené
  • nízká i vysoká past.
  • jednoduchá ...

Více informací

Pastery PEB LCD EMU

Pastery PEB LCD EMU
  • elektronický řízené
  • LCD, český jazyk
  • nízká i vysoká past.
  • integrované re...

Více informací

Pastery PEB EMU

Pastery PEB EMU
  • elektronický řízené
  • LCD, český jazyk
  • nízká i vysoká past.
  • integrované re...

Více informací

Kombinované multifunkční stroje CHEF

Kombinované multifunkční stroje CHEF
  • Míchače a pastery
  • Výroba zmrzliny, krémů
  • Možnost dozrávání
  • Výrobní kreat...

Více informací

Pastery slouží v potravinářské výrobě k tepelné hygienizaci přírodních produktů, které by ze své povahy mohly podléhat zkáze a představovat tak při konzumaci zdravotní komplikace. V našem případě pastery slouží ke spolupráci s výrobníky zmrzliny, k pasterizaci směsi před výrobou samotné zmrzliny. Podle individuálních požadavků můžeme dodat rychlé a výkonné stroje s množstvím funkcí a možností výroby další řady potravin, nebo na druhé straně až jednoduché a úsporné pastery ve stolním provedení, stále však na profesionální úrovni.

Paster - malé přístroje pro snadnou pasterizaci

Právě jednoduchostí a úsporným provozem vynikají pastery z řady MIX8, primárně určené k napojení na výrobníky zmrzliny Frigomat Série T. Dva automatické procesy pasterizace, tepelotní rozsah 30 – 90 °C, výpusť přizpůsobena pro napojení na výrobník zmrzliny.

Výkonnější pastery

Série PEB ve svých zástupcích spojuje klasické funkce pasteru s řízením mikročipy, přednastavené i vlastní programy, homogenizaci, míchání a zrání. Důležitou funkcí je možnost chlazení přímo v přístroji, za stálého míchání, až do teploty 4 °C

Paster pro tvorbu dalších produktů

Cukrářské krémy, náplně, pudinky, temperovaná čokoláda, marmelády – nebyla by škoda mít ve výrobně profesionální paster a jeho schopnosti nemít možnost využít na výrobu dalších cukrářských produktů? Pokud uvažujete stejně, je vaším favoritem některý z řady pasterů Chef, které nejenže dovolí vše uvedené, ale nadto poskytují i základní analytiku výrobního procesu pro případy, kdy může dojít k narušení výroby vnějšími vlivy.

FacebookYoutube