Hotline: +420 511 189 990info@frigomat.cz

Dotazy: kopečková zmrzlina (HARD)

Je dobrá zmrzlina Hard?

Tím nejdůležitějším prvkem, ovlivňujícím výslednou kvalitu kopečkové zmrzliny jsou použit suroviny. Nejvyšší kvality dosáhnete, pokud kromě poctivých ingrediencí použijete výrobníky točené zmrzliny, které respektují veškeré hygienické požadavky.

Rozdíl mezi stroji Hard a Soft:

HARD značí tzv. těžkou zmrzlinu, tedy zmrzlinu kopečkovou.

SOFT značí tzv. lehkou zmrzlinu, tedy zmrzlinu točenou.

Co je to zmrzlina Hard?

Zmrzlina Hard, tedy kopečková, se oproti točené vyrábí pomocí speciálních výrobníků zmrzliny, které zmrzlinovou směs ihned po jejím vložení zmrazí najednou. Nedochází tak ke kontinuální výrobě.

  • Dotazy a odpovědi na točenou zmrzlinu
  • Dotazy a odpovědi na kopečkovou zmrzlinu
  • Obecné dotazy na zmrzlinové stroje, zmrzlinu
  • Ostatní dotazy a odpovědi týkající se výroby zmrzliny
FacebookYoutube